Общи условия и доставка

ВНИМАНИЕ! Прочетете внимателно тези условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тези условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ условията, моля не използвайте уеб сайта.
Настоящия документ съдържа Общите условия, съгласно които „ВАМ ИНС” ЕООД предоставя Продукти на клиентите си посредством Интернет сайта GHDBG.com. Тези условия обвързват всички потребители. Със зареждането на изградените хипер-връзки, разположени на сървъра на GHDBG.com Потребителя се съгласява изцяло, приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия.

„ВАМ ИНС” ЕООД (наричан по-долу „Доставчик“), като създател и собственик на този интернет сайт GHDBG.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този Web сайт (наричан по-долу „Сайт“) само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този Сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този Сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.
Информация от потребителите
GHDBG.com не иска да получава конфиденциална или защитена информация от Вас чрез този Сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този Сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. Работата с личната информация, която Вие по желание можете да изпратите до GHDBG.com с цел получаването на продукти или услуги, предлагани от този сайт е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Нямате право да излагате или изпращате от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. GHDBG.com използва личната информация, с цел да установи по-добре вашите нужди и интереси и така да можем да ви предоставим услуги с по-добро качество. В някои случаи ние използваме изпратената от Вас информация, за да ви помогнем да заявите дадена поръчка или да изпълните дадена транзакция, да поддържаме контакт с Вас, да ви информираме за наши продукти, услуги и оферти, да персонализираме промоционални оферти.
Ние не продаваме и не отдаваме под наем, на лизинг или по какъвто и да е друг начин изпратената от Вас лична информация на трети лица.                                                                   Препратки към този Сайт
Вие можете да създавате препратки към този Сайт от други сайтове, но само след като приемете условията на GHDBG.com и след изричното Ни съгласие. За повече информация по този въпрос, моля да се свържете с Нас на посочените координати.                                                                 Промяна на цени на продукти
GHDBG.com има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, GHDBG.com има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.                                                                                                       Търговски марки
Всички изполвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от автрорското право, които са притежание на техните собственици.                   Общи бележки
GHDBG.com управлява този Сайт от град Казанлък , България. GHDBG.com не декларира, че материалите или услугите в този Сайт са подходящи или достъпни извън България и съответно достъпът до тях от територии, където съдържанието им е незаконно, е забранен. GHDBG.com може да променя тези Условия по всяко време, като след промяната актуализира датата на публикацията. През известен интервал от време Ние ви препоръчваме да посещавате тази страница, за да преглеждате актуалните в момента Условия, защото те са обвързващи за Вас.
Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите
Съгласно ЗЗП Ние от GHDBG.com сме длъжни и Ви предоставяме свободно следната информация:
1. името и адреса ни – „ВАМ ИНС” ЕООД , гр. Казанлък, България.
2. основните характеристики на Предлаганите продукти са изписани подробно в страницата за представяне на всеки продукт.
3. цената на стоките е изписана С ВКЛ. ДДС на страниците за представяне на съответния продукт.
4. стойността на транспортните разходи за доставка НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ в цената на стоките, освен ако ИЗРИЧНО не е упоменато друго.
5. Ние не налагаме никаква допълнителна стойност при използването на представените средства за комуникация с Нас.
6. Начините за Доставка са чрез куриерска фирма.
7. Поради спецификата на предлаганите продукти и възможността да бъдат използвани и след това върнати, срока за връщане е 48 часа от доставката.
8. Плащането на стоките е съобразено с чл.93 ал.1 на ЗЗД, за което се получава съответния документ.
Условия за препратки към този Web сайт
Сайт с препратка към GHDBG.com трябва да отговаря на следните условия:
1.може да сочи към съдържание на GHDBG.com, но не и да го копира
2.не трябва да създава рамки на браузъра или граници около съдържание на GHDBG.com
3.не трябва да посочва неявно, че GHDBG.com налага или препоръчва него или продуктите му
4.не трябва да дава невярна информация за продуктите или услугите на GHDBG.com
5.не трябва да съдържа информация, която може да се определи като неподходяща, обидна или спорна, а само информация, подходяща за всички възрастови групи
Доставка на продуктите
Продуктите се изпращат по куриер на Еконт (или друга спедиторска фирма) с наложен платеж за цялата страна. Доставката отнема 1 ден за градове с офис на Еконт и 2-3 дни за градове без офис.
Гаранция на продуктите
1.Срокът на гаранцията е в зависимост от модела и започва да тече от датата на закупуване на продукта.
2.Гаранцията е валидна при представяне на оригинална и правилно попълнена гаранционна карта, в случай че по време на гаранционния период продуктът покаже фабричен дефект.
3.Гаранцията не се отнася за приложените в търговския комплект аксесоари, в това число и за изброените по-долу:
1. батерии
2. аксесоари за еднократна употреба
3. зарядни устройства
4. други
4. GHDBG.com не осигурява гаранция в случай на повреди, причинени от неправилна употреба, изпускане, удар, проникване на влага, намокряне, неправилно съхранение, в следствие на природни бедствия (наводнения, пожар), счупване, деформиране, попадане на ушна кал или друга мръсотия в отвора на продукта, при опит за ремонт от неоторизирани лица или фирми, повредени или липсващи обозначителни стикери и маркировки, използване на батерии, различни от посочените от GHDBG.com. В такива случаи гаранцията се обявява за невалидна, ако е възможна поправка на продукта, тя е изцяло за сметка на потребителя.
5.Всички дефекти настъпили през гаранционния срок се отстраняват чрез GHDBG.com с гаранционна карта издадена от GHDBG.com                                                                                    6.При нужда от сервиз през гаранционния период, куриерските разходи са за сметка на клиента

За допълнителни въпроси можете да се свържете с Нас на посочените в страницата телефони.
последна актуализация: март 2013

 
 
© Vam Ins Ltd. 2015. All rights reserved.